Je hebt een idee, gedachte of boodschap in je hoofd. Ook de doelgroep en het doel wat je wilt bereiken is helder. Maar dan?  

Tijdens het vrijblijvende en gratis kennismakingsgesprek bespreken we samen de mogelijkheden. Daarna ontvang je binnen 48 uur de offerte met daarin vermeld onze gemaakte afspraken en de kosten. Heel duidelijk en geen onaangename verrassingen achteraf!

Ik hanteer een vast uurtarief van 68 euro exclusief BTW. Stichtingen en (sport)verenigingen kunnen rekenen op een gereduceerd tarief. Welk tarief? Dat bespreek ik graag met je in een persoonlijk gesprek.
  

Doordat ik als zelfstandige werk ben ik flexibel, persoonlijk en snel. Dit heeft voor jou, als klant, uiteraard voordelen. Ik ben goedkoper dan grote tekstbureaus en je weet zeker dat je altijd met dezelfde persoon te maken hebt.